Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowo-bakaliowy smak z nutką cytrynową, jednym słowem pychota
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3675
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3675
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Składniki
Na spód tortownicy ułożyć biszkopty, bakalie pokroić podzielić na 3 części, 1 galaretkę wymieszać z 1 łyżeczką żelatyny i rozpuścić w 300 ml gorącej wody. Do 1 serka dodać 1 łyżkę kakao i 1 saszetkę czekolady, wymieszać i dodać tężejącą galaretkę i bakalie, wyłożyć na biszkopty, dać do lodówki
Mleko skondensowane ubić, dodać 2 łyżki kremu, 1 łyżkę kakao i saszetkę czekolady i tężejącą galaretkę, wymieszać, dodać bakalie, wyłożyć na pierwszą warstwę.
Trzecia warstwa taka sama jak pierwsza. Do dekoracji-śmietankę ubić dodać krem czekoladowy udekorować dekoratorem, można posypać czekoladą i smacznego.