Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste ciasto.Taki najzwyczajniejszy "Murzynek" na świecie :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2503
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2503
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Mleko i jajka powinny mieć temperaturę pokojową. Margarynę rozpuścić i wystudzić. Do przesianej mąki z sodą dodać cukier i kakao.Wymieszać.Następnie dodać jajka,mleko,rozpuszczoną margarynę i wymieszać dokładnie łyżką.Dodać dżem i delikatnie wymieszać. Przełożyć ciasto do foremki i piec w temp.180 st ok 40-50 min (do tzw.suchego patyczka) .Smacznego :)