Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez maszynki. Bardzo łatwe w przygotowaniu.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 796
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8825
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10430
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4716
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 796
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8825
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10430
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4716
Składniki
Schłodzoną kremówkę ubić na sztywną pianę z 3 łyżkami cukru pudru. Rabarbar umyć ,pokroić w kostkę ,podsmażyć w rondelku z kilkoma łyżkami soku pomarańczowego i łyżką cukru. Jak zacznie się rozpadać ,wyłączyć gaz pozostawić do schłodzenia. Zblendować. Do kremówki dodać mus rabarbarowy i całość dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na kilka godzin.