Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez maszynki. Bardzo łatwe w przygotowaniu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1432
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231808
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4977
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1432
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231808
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4977
Składniki
Schłodzoną kremówkę ubić na sztywną pianę z 3 łyżkami cukru pudru. Rabarbar umyć ,pokroić w kostkę ,podsmażyć w rondelku z kilkoma łyżkami soku pomarańczowego i łyżką cukru. Jak zacznie się rozpadać ,wyłączyć gaz pozostawić do schłodzenia. Zblendować. Do kremówki dodać mus rabarbarowy i całość dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na kilka godzin.