Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez maszynki. Bardzo łatwe w przygotowaniu.
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2171
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 72
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 108
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 184
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 186
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2171
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 72
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 108
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 184
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 186
Składniki
Schłodzoną kremówkę ubić na sztywną pianę z 3 łyżkami cukru pudru. Rabarbar umyć ,pokroić w kostkę ,podsmażyć w rondelku z kilkoma łyżkami soku pomarańczowego i łyżką cukru. Jak zacznie się rozpadać ,wyłączyć gaz pozostawić do schłodzenia. Zblendować. Do kremówki dodać mus rabarbarowy i całość dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na kilka godzin.