Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32539
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32539
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Ciasto: Wsypujemy do miski mąkę, kakao, olej, jogurt, cukier, proszek do pieczenia, cukier waniliowy i sodę wszystko mieszając mikserem do uzyskania jednolitej masy. Wykładamy ciasto na blachę wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy 30 minut.
Krem. Na małym ogniu rozpuszczamy czekoladę ze 100ml. śmietany. Po wystudzeniu wlewając resztę śmietany ubijamy mikserem dodając śnieżkę.
Gdy krem zgęstnieje rozsmarowujemy go na wystudzonym cieście. Na wierzch posypujemy wiórkami.