Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5819
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5819
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Sparzyć i obrać migdały.Zagotować wodę i rozpuścic w niej cukier. Po ostudzeniu przelać do miski i dodać 200 g wiórków kokosowych, mleko w proszku, masło i drobniutko pokruszone wafle.Dokładnie wymieszć składniki (najlepiej mikserem) i odstawić do lodówki na ok.30-40 min. gdy masa stężeje wyjąć z lodówki i formować kuleczki wkładając do środka każdej migdała. Obtaczać w reszcie wiórków kokosowych