Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w wykonaniu i nie drogie jednym słowem pyszne
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
przygotować rozczyn dodać jajka, mleko, kwaśną śmietanę, cukier, cukier waniliowy, sól, mąkę z proszkiem, rozpuszczone letnie margaryny. zagnieść ciasto zostawić do wyrośnięcia ok.1godz
formować rogaliki i piec 30 minut 180 stopni lukrować po upieczeniu