Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie rożki z jabłuszkiem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
jabłka podzielic na cząstki ( jabłek nie obieram),wyciąć srodki
ciasto francuskie pokroic w kwadraty
na kazdy kwadrat połozyć kawałek jabłka,posypac szczypta cynamonu,złozyc w trójkąt i gotowe układac do blaszki ,wylozonej papierem do pieczenia
rozki posmarowac rozbełtanym jajkiem i piec 15-20 minut w temperaturze 200 stopni
upieczone rożki wyjąc z blaszki,ulożyć na talerzu i posypać cukrem pudrem