Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten placek zawsze się udaje i smakuje wybornie.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 196
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20190
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 196
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20190
Składniki
Wykonanie placka: Z podanych składników zagnieść kruche ciasto. ¼ ciasta wstawić do zamrażarki. Pozostałe ciasto przenieść do przygotowanej formy. Ułożyć na cieście starte jabłka wymieszane z cukrem i cynamonem (w razie potrzeby odcisnąć powstały sok) . Ubić na sztywno białka z cukrem, połączyć delikatnie z kisielami i rozpuszczona margaryną i sodą i wyłożyć na jabłka w formie. Zamrożone ciasto zetrzeć bezpośrednio na pianę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do180 stopni i piec około 50 minut.