Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser do dobrej herbatki.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6275
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1943
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6275
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1943
 
         
         
                Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto i zostawić do wyrośnięcia. Następnie ciasto cienko rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 6 cm. Posmarować marmoladą, zwinąć w rurki i piec w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut do zrumienienia. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem i podawać.