Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser do dobrej herbatki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5441
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 952
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11882
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5091
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1382
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5441
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 952
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11882
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5091
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1382
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto i zostawić do wyrośnięcia. Następnie ciasto cienko rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 6 cm. Posmarować marmoladą, zwinąć w rurki i piec w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut do zrumienienia. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem i podawać.