Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekiei bardzo smaczne danie na śniadanie lub lekki podwieczorek.Posmakuje na pewno dzieciakom i dorosłym.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7249
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2698
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20213
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 585
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 821
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7249
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2698
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20213
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 585
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 821
Składniki
Na patelni rozpuścić szklanke mleka wraz z łyżką masła,wsypać na gorące ryz. Prykryć i co jakiś czas zamiesać ryż aż do jego miękkości. Gotować około 20min. Przygotować foremkę do pieczenia.Nasmarować masłem i posypać tartą bułką. Nałożyć warstwę ryżu,przykryć uprażonymi jabłkami i zapiec 30min. Po upieczeniu posypać czym lubimy ,ja wiórkami kokosowymi.
Smacznego!