Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekiei bardzo smaczne danie na śniadanie lub lekki podwieczorek.Posmakuje na pewno dzieciakom i dorosłym.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19374
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13100
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1748
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232212
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19374
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13100
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1748
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232212
Składniki
Na patelni rozpuścić szklanke mleka wraz z łyżką masła,wsypać na gorące ryz. Prykryć i co jakiś czas zamiesać ryż aż do jego miękkości. Gotować około 20min. Przygotować foremkę do pieczenia.Nasmarować masłem i posypać tartą bułką. Nałożyć warstwę ryżu,przykryć uprażonymi jabłkami i zapiec 30min. Po upieczeniu posypać czym lubimy ,ja wiórkami kokosowymi.
Smacznego!