Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny przepis w wersji dla wegan i osób które muszą uważać na cukier w swojej diecie.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Mleko kokosowe wraz z ksylitolem / erytrytolem i pokrojonymi jabłkami zagotowujemy i dusimy kilka minut.
Dodajemy ugotowany ryż i dusimy jeszcze przez chwilę . Gdy potrawa zgęstnieje dodajemy cynamon. Mieszamy i podajemy. Smacznego !