Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny przepis w wersji dla wegan i osób które muszą uważać na cukier w swojej diecie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1652
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1444
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1652
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1444
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1573
Składniki
Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Mleko kokosowe wraz z ksylitolem / erytrytolem i pokrojonymi jabłkami zagotowujemy i dusimy kilka minut.
Dodajemy ugotowany ryż i dusimy jeszcze przez chwilę . Gdy potrawa zgęstnieje dodajemy cynamon. Mieszamy i podajemy. Smacznego !