Do góry

Desery Przepis na:

Ryż z musem truskawkowym

Ryż z musem truskawkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 320

Dodano:

Odsłon: 2210

Szybki, prosty deser. Najlepiej smakuje w sezonie truskawkowych, ale też można zrobić z mrożonych

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ryż gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu,
    truskawki dokładnie oczyścić z zielonych listków, opłukać pod zimna wodą. owoce przekładamy do naczynia i rozdrabniamy blenderem aż powstanie mus, dodajemy do smaku cukru pudru.
    Ugotowany ryż polewamy musem.
    I to wszystko
    życzę smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń