Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z gruszką, orzechami i rukolą"
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 51
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 51
Składniki
Sałaty myję, osuszam. Lodową re na kawałki i rozkładam na talerzach. Następna warstwa to rukola.
Gruszkę obieram i kroję na 4 części. Usuwam z nich gniazda nasienne, a miąższ tnę na cienkie plastry.
Orzechy rozdrabniam. Ser kroję w kostkę. Na sałatach rozkładam gruszki i posypuję kawałkami sera i orzechami.
Mieszam sosu. Polewam nimi sałatkę, posypują suszoną żurawiną i od razu podaję. 20 min • Porcja 140 kcal • Koszt porcji 2,10 zł • Na 4 porcje.Źródło: Kobieta i życie