Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z miodem akacjowym"
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 8
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 274
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 8
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 274
Składniki
Pomidory sparz i obierz ze skórki. Pokrój każdego z nich na 8 części.
Cebulę obierz, potnij w piórka i podsmaż na oleju.
Następnie zalej ją miodem, ketchupem i koncentratem pomidorowym.
Duś pod przykryciem około 10 minut. Dopraw całość solą i pieprzem do smaku. Dodaj 2 szczypty estragonu i wymieszaj.
Zdejmij sos z patelni, wystudź i polej nim pomidory.
Odstaw na godzinę do lodówki, by potrawa dobrze się przegryzła.
Katarzyna Cukier z DrzewicyŹródło: Super TV