Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z tuńczyka z selerem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 908
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 908
Składniki
Łodygi selera naciowego umyj, pokrój na kawałeczki. Cebulki dymki obierz, pokrój w piórka. Razem z selerem włóż do miseczki.
Tuńczyka osącz z oleju, dodaj do warzyw. Wymieszaj, skrop niewielką ilością oleju, przypraw do smaku solą, wymieszaj. Natkę umyj, osusz, posiekaj. Posyp sałatkę.
Czas przygotowania: 5 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie