Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z tuńczyka z selerem"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 297
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 297
Składniki
Łodygi selera naciowego umyj, pokrój na kawałeczki. Cebulki dymki obierz, pokrój w piórka. Razem z selerem włóż do miseczki.
Tuńczyka osącz z oleju, dodaj do warzyw. Wymieszaj, skrop niewielką ilością oleju, przypraw do smaku solą, wymieszaj. Natkę umyj, osusz, posiekaj. Posyp sałatkę.
Czas przygotowania: 5 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie