Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka ze smażonym kurczakiem i grzankami"
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22527
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 164
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 492
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22527
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 164
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 492
Składniki
Wymieszaj sos sojowy, przyprawy i zioła. Marynatą natrzyj pierś i odstaw na godzinę do lodówki. Później ją usmaż na rozgrzanym oleju.
Chleb pokrój w drobną kostkę, upiecz w piekarniku grzanki.
Pomidorki pokrój w ćwiartki, pierś w paski, ser zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
Na talerzach rozłóż rozdrobnioną sałatę i szczaw, po kilka kawałków kurczaka, grzanki, pomidorki, całość skrop oliwą i posyp startym serem.
CZAS: 30 minutŹródło: Dobry Tydzień