Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zróbmy sami nie kupujmy. Pyszne kamienie Abruzzo, to migdały w cukrze z dodatkami. Podaję WAM najprostszym przepis na te pyszne włoskie praliny. Następnym razem podam bogatszą wersją tego smakołyku.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1788
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 211
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1788
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 211
Składniki
Wszystko prażyć na małym ogniu. Skartelizować, mieszając drewnianą łyżką. Jak cukier przylgnie do migdałów, przełożyć na papier i ostudzić. Chociaż ciepłe są też bardzo dobre. Przechowywać w szklanym słoiku.