Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zróbmy sami nie kupujmy. Pyszne kamienie Abruzzo, to migdały w cukrze z dodatkami. Podaję WAM najprostszym przepis na te pyszne włoskie praliny. Następnym razem podam bogatszą wersją tego smakołyku.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 68
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 68
Składniki
Wszystko prażyć na małym ogniu. Skartelizować, mieszając drewnianą łyżką. Jak cukier przylgnie do migdałów, przełożyć na papier i ostudzić. Chociaż ciepłe są też bardzo dobre. Przechowywać w szklanym słoiku.