Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zróbmy sami nie kupujmy. Pyszne kamienie Abruzzo, to migdały w cukrze z dodatkami. Podaję WAM najprostszym przepis na te pyszne włoskie praliny. Następnym razem podam bogatszą wersją tego smakołyku.
Polecam.
Odsłon: 300
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 388
Polecam.
Odsłon: 300
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 388
Składniki
Wszystko prażyć na małym ogniu. Skartelizować, mieszając drewnianą łyżką. Jak cukier przylgnie do migdałów, przełożyć na papier i ostudzić. Chociaż ciepłe są też bardzo dobre. Przechowywać w szklanym słoiku.