Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
UDAJE SĘKACZ ALE SMAKUJE JAK ON.DOŚC POSTY W WYKONANIU.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1516
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1262
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1127
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1516
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1262
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1127
Składniki
Zółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym.
Dolewać roztopione przestudzpne maslo.
Dodać pbrane.zmielone migdalyi przesiane obie mąki i utrzeć.
Wymieszać z ubitą na sztywno pianą z białek
Forme wysmarować masłem
Na dno blaszki wlać cienką warstwe ciasta /tak by tylko przykryła dno/
Piec 5 minut w temp.180
za każdym razem gdy ciasto się upiecze na brązowo,wylać na nią kolejna warstwe.
I tak do wyczepania ciasta.