Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
UDAJE SĘKACZ ALE SMAKUJE JAK ON.DOŚC POSTY W WYKONANIU.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8075
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2742
Polecam.
Odsłon: 1299
Polecam.
Odsłon: 394
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8075
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2742
Polecam.
Odsłon: 1299
Polecam.
Odsłon: 394
Składniki
Zółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym.
Dolewać roztopione przestudzpne maslo.
Dodać pbrane.zmielone migdalyi przesiane obie mąki i utrzeć.
Wymieszać z ubitą na sztywno pianą z białek
Forme wysmarować masłem
Na dno blaszki wlać cienką warstwe ciasta /tak by tylko przykryła dno/
Piec 5 minut w temp.180
za każdym razem gdy ciasto się upiecze na brązowo,wylać na nią kolejna warstwe.
I tak do wyczepania ciasta.