Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto: z podanych składników zagnieść kruche ciasto, jeśli jest za luźne dodać mąki, wysmarować dużą formę tłuszczem i wyłożyć papierem i rozwałkować ciasto, dać na foremkę.
Ser: żółtka utrzeć z cukrem , dodać dudyń , mąkę ziemmiaczaną , olej, proszek do pieczenia i ser - ucierać dodając mleko . Następnie ubić pianę z białek dodać do sera i delikatnie wymieszać . Wlać na ciasto i piec aż sie zarumieni