Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35825
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 252
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35825
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 252
Składniki
Ciasto: z podanych składników zagnieść kruche ciasto, jeśli jest za luźne dodać mąki, wysmarować dużą formę tłuszczem i wyłożyć papierem i rozwałkować ciasto, dać na foremkę.
Ser: żółtka utrzeć z cukrem , dodać dudyń , mąkę ziemmiaczaną , olej, proszek do pieczenia i ser - ucierać dodając mleko . Następnie ubić pianę z białek dodać do sera i delikatnie wymieszać . Wlać na ciasto i piec aż sie zarumieni