Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny z dodatkiem brzoskwini i galaretki super orzeźwiające połączenie.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Jedną galaretkę z łyżką żelatyny rozpuścić w szklance wody. Dwie pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody.
Ser zmiksować z cukrem pudrem i dodać tężejącą jedną galaretkę. Tortownicę wyłożyć biszkoptami i wylać masę serową. Na wierzch położyć brzoskwinie pokrojone w kostkę. Zalać tężejącymi dwoma galaretkami. Schłodzić w lodówce kilka godzin. Smacznego.