Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny z dodatkiem brzoskwini i galaretki super orzeźwiające połączenie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Jedną galaretkę z łyżką żelatyny rozpuścić w szklance wody. Dwie pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody.
Ser zmiksować z cukrem pudrem i dodać tężejącą jedną galaretkę. Tortownicę wyłożyć biszkoptami i wylać masę serową. Na wierzch położyć brzoskwinie pokrojone w kostkę. Zalać tężejącymi dwoma galaretkami. Schłodzić w lodówce kilka godzin. Smacznego.