Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na polączenie sernika z budyniem i braku jajek w lodówce.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1034
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 143
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2192
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4213
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1034
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 143
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2192
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4213
Składniki
1 budyń gotuję na mleku.Twaróg,serek waniliowy,proszek,cukier puder i op.budyniu mieszam mikserem do uzyskania jednolitej masy.
Herbatniki rozkładam na blachę i przykrywam większą ilością masy twarogowej.Masy ma zostać tyle do posmarowania góry ciasta.Na to rozkladam ugotowany budyń,
Do reszty masy dodaję kakao i mieszam.Masę rozkładam na budyń.Piekę w tem.200 stopni przez 60 minut.Po wyjęciu posypuję cukrem pudrem.Najlepiej kroić ciasto jak będzie zupełnie zimne.