Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na polączenie sernika z budyniem i braku jajek w lodówce.
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
1 budyń gotuję na mleku.Twaróg,serek waniliowy,proszek,cukier puder i op.budyniu mieszam mikserem do uzyskania jednolitej masy.
Herbatniki rozkładam na blachę i przykrywam większą ilością masy twarogowej.Masy ma zostać tyle do posmarowania góry ciasta.Na to rozkladam ugotowany budyń,
Do reszty masy dodaję kakao i mieszam.Masę rozkładam na budyń.Piekę w tem.200 stopni przez 60 minut.Po wyjęciu posypuję cukrem pudrem.Najlepiej kroić ciasto jak będzie zupełnie zimne.