Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 747
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 356
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 160
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 747
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 356
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 160
Składniki
CIASTO: Z podanych składników zrobić ciasto kruche i wylepić nim spód i brzegi tortownicy.
MASA SEROWA: żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Zmiksować z twarogiem, dodać budyń i skórkę pomarańczową, wymieszać ze sztywną pianą z białek. Masę serową wylać na ciasto; piec ok. 60 min. w temp.170st.
Śmietankę ubić na sztywno z cukrem, posmarować zimny sernik przybrać Raffaello i posypać wiórkami czekoladowymi.