Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3410
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 757
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34167
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3410
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 757
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34167
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Składniki
CIASTO: Z podanych składników zrobić ciasto kruche i wylepić nim spód i brzegi tortownicy.
MASA SEROWA: żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Zmiksować z twarogiem, dodać budyń i skórkę pomarańczową, wymieszać ze sztywną pianą z białek. Masę serową wylać na ciasto; piec ok. 60 min. w temp.170st.
Śmietankę ubić na sztywno z cukrem, posmarować zimny sernik przybrać Raffaello i posypać wiórkami czekoladowymi.