Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sernik bez dodatku cukru, idealny na diecie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8256
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1192
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 622
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8256
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1192
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 622
Składniki
Piekarnik nastawiam na 170 stopni, góra/dół. Wszystkie składniki łącze ze sobą w dużej misce a następnie blenduje na gładką masę. Sprawdź czy taki poziom słodkości Ci odpowiada, jeśli uznasz,że jest mało słodki, dodaj więcej słodzidła i zblenduj. Przelewam do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzchu wykładam dżem malinowy, lekko mieszam. Piekę w 170 stopniach u mnie ok 40min. Wierzch powinien być zarumieniony. (Środek sprawdź patyczkiem drewnianym). Po upieczeniu pozostawiam w wyłączonym piekarniku do ostudzenia.