Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sernik bez dodatku cukru, idealny na diecie!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3866
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 999
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34233
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3866
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 999
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34233
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Składniki
Piekarnik nastawiam na 170 stopni, góra/dół. Wszystkie składniki łącze ze sobą w dużej misce a następnie blenduje na gładką masę. Sprawdź czy taki poziom słodkości Ci odpowiada, jeśli uznasz,że jest mało słodki, dodaj więcej słodzidła i zblenduj. Przelewam do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzchu wykładam dżem malinowy, lekko mieszam. Piekę w 170 stopniach u mnie ok 40min. Wierzch powinien być zarumieniony. (Środek sprawdź patyczkiem drewnianym). Po upieczeniu pozostawiam w wyłączonym piekarniku do ostudzenia.