Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szkoda, że nie czujecie zapachu unoszącego się w mojej kuchni. Sernik pachnie obłędnie! Kakaowy spod i wierzchnia warstwa nadają sernikowi wyjątkowy kakaowy smak i aromat.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 114
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 613
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12152
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 156
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8933
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155583
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 114
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 613
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12152
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 156
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8933
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155583
Składniki
Wyrobić ciasto. Schłodzić przez 1 godz. Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać ser i budyń. Na koniec delikatnie wymieszać z ubitą pianą. Jeśli ktoś lubi można dodać rodzynki. Ciasto podzielić na 2 części. Jedną rozłożyć na dnie formy. Na to wylać masę serową. Na wierzchy zetrzeć drugą część ciasta. Piec ok. 60 min w 180oC.