Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 14
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 33
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 305
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 14
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 33
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 305
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Składniki
Wykonanie: Ser utrzeć na krem- odstawić. Masło utrzeć z żółtkami, cukrem pudrem, połączyć z serem i wszystko razem dokładnie utrzeć. Galaretkę agrestową rozpuścić w ½ litrze wrzącej wody, ostudzić i lekko tężejącą wymieszać z masą serową. Formę posmarować tłuszczem, posypać wiórkami kokosowymi i wyłożyć spód herbatnikami, wylać masę serowa. Galaretkę wiśniową przyrządzić według opisu na opakowaniu i zimną zalać sernik w formie. Przenieść w chłodne miejsce. Kroić na następny dzień.