Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1976
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1653
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1976
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1653
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2689
Składniki
1 galaretkę cytrynową rozpuścic w 1 szklance wody, odstawic do schłodzenia.
Drugą galaretkę cytrynową przygotowac wg przepisu na opakowaniu, odstawic do stężenia. Następnie pokroic w kostkę.
Galaretkę truskawkową przygotowac wg przepisu na opakowaniu i schłodzic. W między czasie umyc i osuszyc truskawki.
Serki wymieszac dokładnie razem ze schłodzoną galaretką cytrynową. wrzucic kostki stężałej galaretki, wstawic do lodówki. Po stężeniu ozdobic truskawkami i zalac czerwoną galaretką. Do sernika można dac podkład z biszkoptu lub herbatników. Smacznego.