Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry. Przychodzą goście raz dwa zrób sernik.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Budyń rozmieszać w jogurcie. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i cukier waniliowy - ubijać.
Twaróg zmiksować, dodać żółtka. Następnie dodać jogurt wymieszany z budyniem. Wszystko połączyć z ubitymi białkami. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 40 minut. Pozostawić w piekarniku do wystudzenia. SMACZNEGO!