Do góry

Desery Przepis na:

Sernik raz dwa.

Sernik raz dwa.

Autor:

Przepisów i artykułów: 181 Ocena: 2862

Dodano:

Odsłon: 659

Bardzo dobry. Przychodzą goście raz dwa zrób sernik.

Składniki

  • -Twaróg chudy - 1 kostka
  • -Jogurt naturalny płynny - 150 ml
  • -Budyń bez cukru - 40 g
  • -Cukier trzcinowy - 2 łyżki
  • -Cukier waniliowy
  • -Jajka - 3 szt
> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Sernik raz dwa.

Przygotowanie

  1. Budyń rozmieszać w jogurcie.
    Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i cukier waniliowy - ubijać.


  2. Twaróg zmiksować, dodać żółtka. Następnie dodać jogurt wymieszany z budyniem. Wszystko połączyć z ubitymi białkami.
    Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 40 minut.
    Pozostawić w piekarniku do wystudzenia.
    SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń