Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik o oryginalnym wyglądzie zawsze urozmaici imprezkę!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto: Ze składników wyrabiamy ciasto na stolnicy. Dzielimy go na dwie równe części. Jedną z nich wykładamy na dno foremki a drugą wkładamy na 20 minut do lodówki. Ser: Ser należy zmielić dwa razy. Żółtka ucieramy z cukrem do białości. Dodajemy stopniowo zmielony ser, pianę z białek i pozostałe składniki. Delikatnie mieszamy. Wylewamy na ciasto. Ciasto z lodówki ścieramy na dużej tarce na ser. Pieczemy w formie 25/36 do godziny. Dekorujemy skórka pomarańczy.