Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kruszonka i sernik; znakomite połączenie
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 164
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 164
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Składniki
kruszonka: Z mąki, cukru i masła wyrabiamy palcami kruszonkę do uzyskania grudek.
masa serowa: Jajka ubić z cukrem dodać ser, budyń i esencję waniliową. Wszytko wymieszać. Formę do ciasta (21x26cm) wyłożyć papierem. Kruszonkę podzielić na 2 części. Na dno formy wyłożyć połowę kruszonki, wylać na to masę twarogową, przykryć resztą kruszonki. Nie dociskać. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180st i piec około 35-40 minut, aż wierzch będzie złoto brązowy