Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8506
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 342
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5169
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4919
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45238
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8506
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 342
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5169
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4919
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45238
Składniki
Zagniatamy ciasto z podanych składników. Następnie dzielimy je na większą i mniejszą część. Mniejszą odkładamy do lodówki. Blaszkę o wymiarach 25/35 cm wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy większą część ciasta. Pianę ubijamy i odkładamy na bok, następnie do misy wkładamy masło i cukier, chwilę ucieramy. Wlewamy śmietanę, dalej ucierając dodajemy ser i wsypujemy budynie. Na koniec dodajemy pianę z białek i mieszamy. Ser wylewamy na przygotowany spód ciasta. Następnie rozkładamy pokrojone brzoskwinie. Z pozostałego ciasta wycinamy paseczki i układamy je na serze. Sernik pieczemy 1 godzinę w 180 % Ciasto studzimy 1 godzinę przy uchylonych drzwiczkach.