Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z ciastem czekoladowym brownies. Dodatkowo z groszkami czekoladowymi, wyszedł pyszny.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
ciasto-Masło wraz z połamaną czekoladą, roztopić nad parą. Ostudzić do letniego.Białka ubić ze szczyptą soli i połową cukru. Czekolady przełożyć do innej miski i dodać żółtka,resztę cukru. Zmiksować, przesiać tutaj mąkę z proszkiem i dalej zmiksować. Dodać porcjami pianę z białek i delikatnie mieszać łopatką. Ale nie długo i wylać 2/3 do blaszki 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.
masa- Zmiksować jajka z cukrem, potem dodawanym porcjami serem. Przesiać tam budynie, dodać groszki i delikatnie wymieszać. Przelać do blaszki. Resztę pozostawionego ciasta rozrzedzić mlekiem i porozkładać na serze. Dodatkowo przemieszać patyczkiem do szaszłyków.
Piec ok. 50-60 min. w 175 *C. Po ostygnięciu polać roztopioną polewą w esy-floresy.