Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z ciastem czekoladowym brownies. Dodatkowo z groszkami czekoladowymi, wyszedł pyszny.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 27
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1292
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 27
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1292
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
ciasto-Masło wraz z połamaną czekoladą, roztopić nad parą. Ostudzić do letniego.Białka ubić ze szczyptą soli i połową cukru. Czekolady przełożyć do innej miski i dodać żółtka,resztę cukru. Zmiksować, przesiać tutaj mąkę z proszkiem i dalej zmiksować. Dodać porcjami pianę z białek i delikatnie mieszać łopatką. Ale nie długo i wylać 2/3 do blaszki 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.
masa- Zmiksować jajka z cukrem, potem dodawanym porcjami serem. Przesiać tam budynie, dodać groszki i delikatnie wymieszać. Przelać do blaszki. Resztę pozostawionego ciasta rozrzedzić mlekiem i porozkładać na serze. Dodatkowo przemieszać patyczkiem do szaszłyków.
Piec ok. 50-60 min. w 175 *C. Po ostygnięciu polać roztopioną polewą w esy-floresy.