Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niezwykle delikatny, rozpływający się w ustach ;)))) i co najważniejsze zawsze sie udaje
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
ciasto: ze wszystkich składników zagniatamy ciasto i wylepiamy nim posmarowaną margaryna i oprószoną np manną blachę
masa serowa: do sera dodajemy po kolei wszystkie składniki dokładnie mieszając na samym końcu olej i mleko. masa serowa jest bardzo rzadka ale właśnie taka ma być. Wylewamy ją na ciasto. Pieczemy 55-60 minut w 170 st.
pianka: z 4 białek ubijamy sztywna pianę dodając 3/4szklanki cukru i 1 kisiel ja zazwyczaj daję truskawkowy. Tym razem nie miałam wrzuciłam żurawinowy. Ubitą pianę wykładamy na ciasto i wstawiamy jeszcze na 7-10 minut do piekarnika.