Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, aromatyczne, puszyste. Po za tym nie jest suchy.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Składniki
CIASTO: Margarynę roztopić i ostudzić, następnie zagnieść z resztą składników i rozłożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem.
SER: Wszystkie składniki wymiksować, budyń wsypać w proszku.Proszę się nie przerażać gdyż ser wychodzi płynny. Wymiksowane składniki wylać na ciasto i piec 50-55 minut
PIANA: Pianę ubić na sztywno i dodać cukier i dobrze ubić. Po 45 minutach pieczenia ciasta wylać na ser ubitą pianę i posypać kokosem i wstawić z powrotem do piekarnika i piec na złoty kolor 5-10 minut. Ja piekę na termoobiegu na ok 170 stopni.
SMACZNEGO!