Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowane ciasto,naprawde dobre.Polecam
Siostra Anastazja za sprawą tego rajskiego sernika kokosowego zabierze Cię wp...
Odsłon: 28767
Karnawałowe pączki z domową marmoladą siostry Anastazji. Wychodzą niesamowici...
Odsłon: 14705
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych z dodatkiem pieczarek oraz cebulki,...
Odsłon: 953
Plastry z karczku doprawione solą i ziołowym pieprzem duszone z cebulą i sele...
Odsłon: 22
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 196
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych z dodatkiem pieczarek oraz cebulki,...
Odsłon: 953
Plastry z karczku doprawione solą i ziołowym pieprzem duszone z cebulą i sele...
Odsłon: 22
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 196
Składniki
Białka oddzielic od żóltek i ubić na piane.Zółtka utrzec z cukrem pudrem i stopniowo dodawac ser.Do utartej masy dodac masło,budyn, make i piane z białek.Połaczyc delikatnie.Wysmarowac tortownice,wyłozyc polowe masy,rozłozyc pierniki i na to pozostała mase.Piec w 190 c c,60 minut.
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt japoński
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Biszkopt japoński
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 47694
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 309