Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2836
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 240
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 341
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 649
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 604
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2836
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 240
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 341
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 649
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 604
Składniki
Ser biały i homogenizowany utrzeć ze śmietanką na jednolita masę. Dodać 6 dkg kokosu, cukier puder i miód. Wszystko razem wymieszać. Masę odstawić na pół godziny do lodówki. Następnie uformować z niej kuleczki i obtoczyć je w pozostawionych wcześniej wiórkach kokosowych. Kuleczki serowo-kokosowe można podawać udekorowane owocami, albo z polewą czekoladową.
Smacznego.