Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 190
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 72
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 190
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 72
Składniki
Z margaryny , smalcu żółtek maki ,i cukrów zagnieść ciasto dodac proszek do pieczenia.Część ciasta wyłożyc na spód blaszki peszte ciasta podzielic na 2 czesci do 1 dodac kakao.Ciasto posmarować dżemem wisniowym porzucac agrest i kawałki brzoskwic w wolne miejsca poukladac male kuleczki uformowane z ciasta z dodatkiem kakao.
5 białek ubic z niepełną szklanka cukru na sztywno dodać 2 łyżki mąki ziemniaczanej wylac na ciasto z reszty ciasta zrobic kruszonke piec ok 45 50 minut w 180 stopniach