Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Śledziowe bombki"
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1468
Polecam.
Odsłon: 246
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 65
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 260
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1468
Polecam.
Odsłon: 246
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 65
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 260
Składniki
Filety, cebulę, jabłko oraz pora pokrój w kostkę. Pora posyp solą i odstaw, by zmiękł. Przełóż całość do miseczki, dodaj śmietanę i pieprz. Wymieszaj.
Plastry łososia potnij w grube paski.
Buraka obierz ze skóry, a następnie obieraj jak jabłko, tworząc długą wstążkę.
Owiń nim sałatkę i dom knij paskiem łososia.
30 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 190
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV