Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno owocowy i słodki deser w postaci kulek, obtoczonych wiórkami kokosowymi.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4868
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4868
Składniki
Daktyle i śliwki kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do melaksera. Dodajemy orzechy i płatki, miksujemy wszystko do połączenia składników.
Lekko zwilżamy dłonie wodą i wyrabiamy kulki z masy, wielkości orzecha włoskiego. Obtaczamy w wiórkach kokosowych i wstawiamy do lodówki na przynajmniej godzinę.