Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno owocowy i słodki deser w postaci kulek, obtoczonych wiórkami kokosowymi.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1257
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1084
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2145
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1257
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1084
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2145
Składniki
Daktyle i śliwki kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do melaksera. Dodajemy orzechy i płatki, miksujemy wszystko do połączenia składników.
Lekko zwilżamy dłonie wodą i wyrabiamy kulki z masy, wielkości orzecha włoskiego. Obtaczamy w wiórkach kokosowych i wstawiamy do lodówki na przynajmniej godzinę.