Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno owocowy i słodki deser w postaci kulek, obtoczonych wiórkami kokosowymi.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 772
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 772
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Składniki
Daktyle i śliwki kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do melaksera. Dodajemy orzechy i płatki, miksujemy wszystko do połączenia składników.
Lekko zwilżamy dłonie wodą i wyrabiamy kulki z masy, wielkości orzecha włoskiego. Obtaczamy w wiórkach kokosowych i wstawiamy do lodówki na przynajmniej godzinę.