Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodka szczęka krokodyla"
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 235
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 144
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28027
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 235
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 144
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28027
Składniki
Czekoladę roztop i rozsmaruj na folii. Odstaw do lodówki, a następnie wykrój z niej trójkąty. Posyp je kakao i cukrem pudrem.
Śmietanę ubij z cukrem i serkiem mascarpone.
Żelatynę rozpuść w dwóch łyżkach wrzątku, po czym ostudź i wymieszaj z masą kremową.
Umieść całość w szprycy i wyciśnij z niej kulki. Nałóż je na plastry truskawek, umieszczone na płatkach czekolady.Źródło: Kurier TV