Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodka szczęka krokodyla"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 226
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 226
Składniki
Czekoladę roztop i rozsmaruj na folii. Odstaw do lodówki, a następnie wykrój z niej trójkąty. Posyp je kakao i cukrem pudrem.
Śmietanę ubij z cukrem i serkiem mascarpone.
Żelatynę rozpuść w dwóch łyżkach wrzątku, po czym ostudź i wymieszaj z masą kremową.
Umieść całość w szprycy i wyciśnij z niej kulki. Nałóż je na plastry truskawek, umieszczone na płatkach czekolady.Źródło: Kurier TV