Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i orzeźwiająco :)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3943
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415320
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2527
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3943
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415320
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2527
Składniki
Biszkoptami wyłożyć dno blachy. Galaretkę malinową rozpuścić w 300 ml. wrzątku. Odłożyć do wystudzenia. Śmietankę ubić na sztywno. Dodać do niej serek i mikserem wymieszać do połączenia. Wlać ostudzoną galaretkę. Masę wylać na biszkopty i równomiernie rozprowadzić łyżką. Winogrona przeciąć na pół i wypestkować. Zalać wystudzoną galaretką krystaliczną. Dno blachy wyłożyłam folią. Ponieważ galaretka mniej przywiera i ciasto łatwiej się kroi. Smacznego.