Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszny deserek, taką moją wariację na temat ciasta banoffee pie
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
na dno każdego pucharku kruszymy ciastko czekoladowe - ja miałam BELVITA Breakfast,
następnie kładziemy łyżkę masy kajmakowej, kroimy połowę banana lub więcej :)
Ubijamy śmietanę z łyżką cukru pudru - jeśli lubicie, można dodać więcej cukru będzie wtedy słodsza, Ubitą śmietanę nakładamy na pokrojone banany. Posypujemy pokrojoną drobno czekoladą. I podajemy :)
Smacznego :)