Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 720
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12515
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 720
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12515
Składniki
Lody pokroić w kostkę lub uformować gałki. Panierować w rozbełtanym jajku i w kokosie. Włożyć do zamrażalnika na parę godz. ok.3 - poźniej ponowić panierkę i znów włozyć do zamrażalnika. Smażyć na rozgrzanym oleju przez ok. 10-15 sekund do zrumienienia kokosu. Smacznego :)