Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3762
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3762
Składniki
Lody pokroić w kostkę lub uformować gałki. Panierować w rozbełtanym jajku i w kokosie. Włożyć do zamrażalnika na parę godz. ok.3 - poźniej ponowić panierkę i znów włozyć do zamrażalnika. Smażyć na rozgrzanym oleju przez ok. 10-15 sekund do zrumienienia kokosu. Smacznego :)