Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,pyszny śmietanowiec o smaku wanilii z brzoskwiniami,polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7701
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2722
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7701
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2722
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Składniki
Brzoskwinie sparzyć,obrać ze skórki.Usunąć pestki,miąższ pokroić w plasterki.
Żelatynę rozpuścić w wodzie,wystudzić dodać do jogurtu i wymieszać.1/3 śmietanowej masy wlać na spód podłużnej formy.Zostawić do zastygnięcia.
W tym czasie przygotować galaretkę,rozpuścić w 1,5 szklanki wody.Gdy zacznie gęstnieć wlać do formy i obłożyć cząstkami brzoskwiń.Owoce zalać resztą śmietanowej masy.Deser przykryć folią i wstawić do lodówki na 4 godziny,aby stężał.