Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na upały, a przy tym mało kaloryczny. Polecam.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8760
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8760
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Tak przygotowane brzoskwinie włożyć do woreczka foliowego i zamrozić. Przed przygotowaniem deseru brzoskwinie wyjąć z zamrażarki na jakieś 15-20 minut, aby się lekko rozmroziły. Następnie zmiksować je blenderem z sokiem z cytryny i miodem. Sorbet nałożyć do pucharków i przyozdobić cząstkami brzoskwiń. Oczywiście od razu podawać.