Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na upały, a przy tym mało kaloryczny. Polecam.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416542
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416542
Składniki
Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Tak przygotowane brzoskwinie włożyć do woreczka foliowego i zamrozić. Przed przygotowaniem deseru brzoskwinie wyjąć z zamrażarki na jakieś 15-20 minut, aby się lekko rozmroziły. Następnie zmiksować je blenderem z sokiem z cytryny i miodem. Sorbet nałożyć do pucharków i przyozdobić cząstkami brzoskwiń. Oczywiście od razu podawać.