Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na upały, a przy tym mało kaloryczny. Polecam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1439
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 485
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1439
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 485
Składniki
Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Tak przygotowane brzoskwinie włożyć do woreczka foliowego i zamrozić. Przed przygotowaniem deseru brzoskwinie wyjąć z zamrażarki na jakieś 15-20 minut, aby się lekko rozmroziły. Następnie zmiksować je blenderem z sokiem z cytryny i miodem. Sorbet nałożyć do pucharków i przyozdobić cząstkami brzoskwiń. Oczywiście od razu podawać.