Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowicie smaczny, orzeźwiający deser dla całej rodziny! Uwaga! nie tuczy jak zwykłe lody!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1219
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 160
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1219
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 160
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Jedną brzoskwinie zostawić do dekoracji, resztę sparzyć we wrzątku, obrać, usunąć pestki i dokładnie zmiksować z cukrem.
Mus brzoskwiniowy połączyć z szampanem i sokiem cytrynowym.
Zamrażać ok. 4 h. często mieszając.
Przed podaniem sorbet zmiksować, porcjować. Dekorować cząstkami brzoskwiń, bitą śmietaną i miętą.