Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowicie smaczny, orzeźwiający deser dla całej rodziny! Uwaga! nie tuczy jak zwykłe lody!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 728
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 402
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 131
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 80
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 77
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 728
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 402
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 131
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 80
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 77
Składniki
Jedną brzoskwinie zostawić do dekoracji, resztę sparzyć we wrzątku, obrać, usunąć pestki i dokładnie zmiksować z cukrem.
Mus brzoskwiniowy połączyć z szampanem i sokiem cytrynowym.
Zamrażać ok. 4 h. często mieszając.
Przed podaniem sorbet zmiksować, porcjować. Dekorować cząstkami brzoskwiń, bitą śmietaną i miętą.