Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na upal. Jest to moja zmodyfikowana wersja tego deseru.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
Gotujemy kisiel. Pod koniec gotowania dodajemy wisnie.
z kromek chleba odcinamy skorki. Maczamy chleb w soku z wisni i ukladamy w miseczkach. ( w wersji dla doroslych mozna dolac do soku nieco alkoholu)
do srodka miseczek wlewamy kisiel z owocami. Wierzch przykrywamy kromka chleba. Miseczki przykrywamy talerzykiem, mozna go odbciazyc czyms. Deser wkladamy do lodowki na kilka godzin. smacznego