Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1646
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1646
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, zmiksować z cukrem pudrem. Dodać wino musujące, wymieszać. Masę owocową wstawić do zamrażalnika na 2- 3 godziny. Masę lodową ponownie zmiksować, aby pozbyć się grudek lodowych, wstawić do zamrażalnika. Po kolejnych dwóch godzinach czynności powtórzyć. Sorbet gotowy. Smacznego.