Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników tj.ubić pianę z białek ze szczyptą soli ,dodać żółtka oraz pozostałe składniki i wymieszać z mąką.Po upieczeniu ciasto wystudzić.
Przygotować garnuszek,wyłożyć jabłka jak trzeba dodać odrobinę cukru i jak jabłka będą wrzały wsypać sucha galaretkę-dokładnie wymieszac i wystudzić. Mleko na masę zagotować,utrzec masło z cukrem pudrem i po łyżeczce dodawać gorące mleko. na biszkopt wykładamy ostudzone jabłka a na całkiem zimne jabłka wykładamy masę.Całość ciasta polewamy polewą czekoladową. Smacznego!