Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwiejszego ciasta to już chyba nie ma
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24932
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 105
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24932
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 105
Składniki
Wszystkie składniki suche wsypać do jednej miski i wymieszać,jabłka obrać i pokroić na małe plasterki ;suche składniki podzielić sobie na 3 części,dno tortownicy posmarować odrobiną maragaryny i wysypać równomiernie 1 część mieszanki na to połowę jabłek i 2 część mieszanki następnie małą łyżeczką ułożyć kupkami dżem a na to reszte jabłek a na jabła mieszankę na górę pokroić na kawałeczki margarynę i równomiernie ją rozłożyć,ciasto pieczemy ok 40 minut w 180 stopniach.Życzę smacznego