Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli pieczecie coś, to upieczcie dwie pieczenie na jednym ogniu. Często tak robimy z podwójnej oszczędności. Czasu i pieniędzy. Tym razem upiekliśmy jednocześnie jabłko, bo ostatnie zostało i jakoś tak się już marszczyło ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25899
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3116
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25899
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3116
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
Jabłko pieczemy 45 min w 180°C. Studzimy. Obieramy, miąższ oddzielamy od gniazda nasiennego, rozgniatamy widelcem, do smaku doprawiamy cynamonem. Dzielimy na cztery porcje. Serek dzielimy na cztery porcje, przekładamy do słoiczków, na wierzch układamy porcje jabłka. Można zjeść od razu lub schłodzić przed podaniem.