Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli pieczecie coś, to upieczcie dwie pieczenie na jednym ogniu. Często tak robimy z podwójnej oszczędności. Czasu i pieniędzy. Tym razem upiekliśmy jednocześnie jabłko, bo ostatnie zostało i jakoś tak się już marszczyło ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424902
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424902
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Jabłko pieczemy 45 min w 180°C. Studzimy. Obieramy, miąższ oddzielamy od gniazda nasiennego, rozgniatamy widelcem, do smaku doprawiamy cynamonem. Dzielimy na cztery porcje. Serek dzielimy na cztery porcje, przekładamy do słoiczków, na wierzch układamy porcje jabłka. Można zjeść od razu lub schłodzić przed podaniem.