Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli pieczecie coś, to upieczcie dwie pieczenie na jednym ogniu. Często tak robimy z podwójnej oszczędności. Czasu i pieniędzy. Tym razem upiekliśmy jednocześnie jabłko, bo ostatnie zostało i jakoś tak się już marszczyło ;)
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 10
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1041
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 380
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3546
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 143
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 10
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1041
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 380
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3546
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 143
Składniki
Jabłko pieczemy 45 min w 180°C. Studzimy. Obieramy, miąższ oddzielamy od gniazda nasiennego, rozgniatamy widelcem, do smaku doprawiamy cynamonem. Dzielimy na cztery porcje. Serek dzielimy na cztery porcje, przekładamy do słoiczków, na wierzch układamy porcje jabłka. Można zjeść od razu lub schłodzić przed podaniem.