Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli pieczecie coś, to upieczcie dwie pieczenie na jednym ogniu. Często tak robimy z podwójnej oszczędności. Czasu i pieniędzy. Tym razem upiekliśmy jednocześnie jabłko, bo ostatnie zostało i jakoś tak się już marszczyło ;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118318
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8460
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3127
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2216
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1578
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118318
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8460
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3127
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2216
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1578
Składniki
Jabłko pieczemy 45 min w 180°C. Studzimy. Obieramy, miąższ oddzielamy od gniazda nasiennego, rozgniatamy widelcem, do smaku doprawiamy cynamonem. Dzielimy na cztery porcje. Serek dzielimy na cztery porcje, przekładamy do słoiczków, na wierzch układamy porcje jabłka. Można zjeść od razu lub schłodzić przed podaniem.